Werkwijze

Werkwijze

Wat kan Alsemgeest Gevelwerken voor u betekenen ?

Een optimaal resultaat vraagt om heldere communicatie met u als opdrachtgever. Daarom houden wij u continue op de hoogte van de voortgang van een traject. Dit begint bij een duidelijke prijsstelling en nauwkeurige beschrijving van de werkzaamheden in de offerte, tijdens de werkzaamheden heeft een vast aanspreekpunt wel zo makkelijk

Bezoek

Een geheel vrijblijvend bezoek van onze opzichter Chris Janssens. Welke werkzaamheden wilt u laten uitvoeren? Wat is de oorzaak? En waar liggen de prioriteiten? Samen met u zoeken wij een passende oplossing afgestemd op uw behoeften. U kunt alle details bespreken, uw wensen staan hierbij centraal.

UitvoeringOfferte

U ontvangt van ons een gedetailleerde beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. Bij ons geen onduidelijke totaal prijzen of stelposten maar gewoon een punt voor punt gespecificeerde offerte. Het aanvragen van een offerte bij Alsemgeest Gevelwerken is geheel vrijblijvend, hier zijn dus geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Bij de uitvoering van het project streven wij niet alleen naar kwaliteit en een vlotte doorlooptijd, maar staat de tevredenheid van de klant voorop Regelmatig zult u onze opzichter langs zien komen om de voortgang van de werkzaamheden te controleren. Heeft u toch nog vragen en/of opmerkingen dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook onze gevelspecialisten ter plekke staan u graag ter woord. Na afloop van de werkzaamheden word er netjes opgeruimd.

Werkvoorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat nemen wij serieus.
Na akkoord wordt uw project ingepland (wij houden graag rekening met een eventuele voorkeursdatum). U ontvang van ons een bericht over wanneer de werkzaamheden van start zullen gaan. Onze gevelspecialisten zijn er klaar voor en worden door ons voorzien van duidelijke werkinstructies om eventuele misverstanden te voorkomen. Een week voor de start ontvang u van ons een informatie brief met praktische zaken die u kunt treffen om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Evaluatie

Na afloop van de werkzaamheden zijn wij benieuwd naar uw bevindingen over het verloop van de werkzaamheden. Uw ervaring wordt intern gebruikt voor het verbeteren van onze processen.

Alsemgeest Gevelwerken