Kwaliteit

Kwaliteit

Kennis en ervaring

Alsemgeest gevelwerken is geen nieuwkomer op de markt. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. Zij maken gebruik van een uitstekend voorziene werkplaats, met eigen goed beheerd materieel.
Overheidsinstellingen, exploitanten van onroerend goed en het bedrijfsleven behoren tot onze opdrachtgevers. Voor een overzicht van uitgevoerde en lopende projecten kunt u kijken bij onze referenties.

Kwaliteit

Alsemgeest gevelwerken is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Voegbedrijven. De VNV is een landelijke opererende branchevereniging voor voegers. Deze brancheorganisatie behartigt de belangen van zijn leden, zowel nationaal als internationaal. Hierbij hebben zij aandacht voor het behartigen van sociaal economische belangen en voor de technische aspecten van het voegen.

Transparantie

Onder kwaliteit verstaan we niet alleen maatwerk en deskundigheid, maar ook transparantie. Wij vinden dat onze klanten inzage moeten hebben in de processen binnen onze organisatie. U krijgt van ons altijd een eerlijk en duidelijk advies, ook onze offertes zijn duidelijk omschreven om ongewenste verassingen te voorkomen. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Garantie

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons geleverde werk geven wij 10 jaar garantie op het voegwerk, het metselwerk en het impregneren. Bekijk hier de garantiebepaling.

Dit betekent dat u als klant extra zekerheid heeft over de kwaliteit van het te leveren werk.

Alsemgeest Gevelwerken