Vogelwering

Vogelwering

Duiven en andere vogels nestelen zich graag in de buurt waar ze voldoende voedsel kunnen vinden. In veel gevallen betekent dat op plaatsen waar mensen zich ook ophouden. Verfwerk, gevels, dakgoten, ramen en kozijnen van gebouwen, bedrijven en woningen worden bevuild, en uiteindelijk raken de delen zo vervuild en aangetast door de agressieve ontlasting dat alleen vervanging van het desbetreffende deel nog volstaat. Bovendien kunnen de uitwerpselen van vogels ziektes en parasieten overbrengen op mens en dier. De nesten zelf trekken weer ongedierte aan en verhogen het brandgevaar.

Alsemgeest Gevelwerken werkt met een variatie van weringssystemen, om alle soorten vogels te weren en uw gebouw, woning, etc. vogelvrij te houden.De door ons aangebrachte weringssystemen zijn uiterst duurzaam, diervriendelijk en onopvallend.

Pinnensysteem

(Beter bekend als duivenpinnen).
De duivenpinnen zijn er in verschillende afmeting en zijn bij voorkeur geschikt voor; schoorstenen, dakgoten en waterslagen.

Draadsysteem

Het mooie aan het draadsysteem is dat het bijna niet zichtbaar is maar de vogels toch weg blijven omdat ze niet meer kunnen landen. vooral geschikt voor grote oppervlakken.

Vogelnetten

Vogelnetten zijn geschikt om bepaalde gebieden af te sluiten zoals een balkon of een dakterras.

Alsemgeest Gevelwerken maakt uitsluitend gebruik van diervriendelijke weringssystemen.

Alsemgeest Gevelwerken